Broil King savršeni plinski roštilji s premium opremom

Broil King savršeni plinski roštilji s premium opremom Pogledajte ponudu

Broil King savršeni plinski roštilji s premium opremom
Lijeva sekcija
Plinski roštilji osmišljeni su da svaki put ponude najbolje rezultate bez obzira što kuhate

Kad otkrijete kako je lako postići najbolji okus roštiljanja, poželjeti ćete kuhati sve na njemu, a prednost je što to uistinu i možete!
Spremajte sve što vam srce poželi - meso, savršen steak, hrskava piletina na žaru, pečenka na ražnju, sočna svinjetina, riba, povrće, čak pizze i deserti!
Svaki dio roštilja dizajniran je za određenu namjenu, a kao rezultat daje vrhunski ispečeno meso te okuse koje nećete moći tako lako zaboraviti.
Urbani stil, zajedno s raznim dodacima, čine ga svestranim da ne ostavlja ravnodušnim ni najveće grill majstore.
Desna sekcija

Sustav kuhanja za savršen odrezak uključuje isparivače od nehrđajućeg čelika FLAV-R-WAVE koji isparavaju sokove što unosi sjajan okus roštilja u vašoj hrani. 

Flave-R-Wave sustav isparavanja za izniman okus od nehrđajućeg čelika osigurava raspodjelu topline
na cijeloj površini roštilja. Masti i ostale tekućine odmah isparavaju, a para koja nastaje daje hrani nezaboravljiv okus roštilja.
Patentirani Dual -Tube sustav zagrijavanja za ravnomjernu učinkovitost izrađen od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete pruža veliku snagu
jer bočni izlaz plina stvara dvije vrste plamena koji s posebnom tehnologijom "cijevi u cijevi" osigurava ravnomjernu toplinu na površini za pečenje.
Linear-flow ventil za savršenu temperaturu s 180°Sensi-Touch upravljačikim gumbima pružaju precizan nadzor topline omogućujući vam postavljanje
roštilja na željenu temperaturu za pečenje ili sporo kuhanje.

Ugodno okruženje i nevjerojatna hrana sa svojim najbližim prijateljima i obitelji. 
U vašem vrtu sa svojim najboljim prijateljima i obitelji, odlična hrana na vašem Broil King roštilju i prekrasna jesenska večer. Imali što boljeg od toga?

Mayoko - Vrhunska kvaliteta proizvoda Vrhunska kvaliteta proizvoda
Pogledani proizvodi
  • {{product.Savings_percentage_print}}
  • NOVO
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"
Mayoko
© Sva prava pridržana
Globaldizajn